sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: De ce se desființează terasele din centrul Aradului în stare de alertă?

  de E. Nola | 16 mai 2020, 12:00 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  6

  Comunicatul județean care lămurește arădenii despre ce au de făcut în stare de alertă este o capodoperă a analfabetismului de pe acum patentat al administrației locale.

  Merită să aruncați o privire și din această perspectiva a limbajului și formulării, în fond arată de parcă Tatăl Nostru ar începe în fiecare rând cu Tatăl nostru.

  Dar dincolo de problema eternă a celor doi „ii” de la capăt, comunicatul instituie pe lângă cele generale și câteva măsuri care ne arată că băieții lui Falcă habar n-au despre ce vorbesc și decid, iar dacă nu e cine să le spună, sunt în stare să decreteze și împărțirea pe cartelă a aerului în zonele centrale.

  Desființarea teraselor, acum când lumea mai are voie să iasă și pe străzi, poate să aibă, în opinia noastră, o singură explicație: obligarea patronilor de localuri și restaurante mai reticenți să contribuie la lupta titanică a peneliștilor arădeni împotriva coronavirusului, în fond un ban în plus, având în vedere aceste cheltuieli pe degeaba – vezi spitalul gol de la Expo – nu strică niciodată. Adică, depinde de „înțelegere”.

  Dar nu suntem atât de deștepți precum cei din comitetul județean, așa încât vă oferim posibilitatea să dați și Dumneavoastră, stimații noștri cititori în mod sigur mult mai deștepți, cu părerea.

  Măcar atât…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: De ce se desființează terasele din centrul Aradului în stare de alertă?

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Greierele lui Pinocchio

    Vai, domnule! Ganditi fara perspectiva! In primul rand, nu s-a deschis spitalul, s-a deschis (larg!) doar… sifonul. Spitalul a fost creat cu viziune, pregatit pentru Covid-24, adica ala din anul 2024. Pana atunci merge doar pe cheltuieli minime, gen chirie, salarii personal, intretinere. Toate cu cotizatiile la zi!

    +7 voturi
    +1
    -1
  1. Ba ești nebun. Ba ești prost. Replica dintr-un serial ce reflecta starea de fapt a zilelor noastre la fel și a preambulul din acest articol.
   Defapt degeaba ne dam cu părerea aici pe comentări, articole etc ca acești incapabili politicieni sunt la fel ca și primarul din renumitul serial la fel se întâmplă și în Arad ca și în comuna Fierbinti ca asa a ajuns sa arate Mică Viena dup a ce a fost gospodărita de acest tovarăș din imagine asa ca arădeni votați ca votați bine.

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Să ne ajute cineva cu știință juridică (da cu diplomă pe bune). „Este CJ un forum legiuitor?” … că eu nu știu. Eu credeam ca doar Parlamentul este un forum democratic ce propune și emite legi.
   .
   Păi INCAPABILII de la CJ, … au ajuns atât de departe cu MIMA și MINCIUNA încât, copiaza și „COMPLETEAZĂ” cu „înțelepciunea” bine cunoscută de repetenți în clasa a 4-a, un OUG emis la repezeală de alți DĂȘTEPȚI din aceeași bandă de INCAPABILI, dar tot ca repetenții, … și ca hoții noaptea, … și culmea la o decizie de consiliu îi bagă articole … SA PARĂ LEGE!!! Au tot debitat asemenea FĂCĂTURI de pe vremea lui boc-boc, când se guverna cu OUG-uri și hahalerele locale, tip falca&company le completau cu inepții și ni le băgau pe gât.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.