sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: De ce nu-l avem în continuare pe cel de al doilea viceprimar?

  de E. Nola | 16 ianuarie 2021, 11:34 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Arădeanul, luat de sărbători, pandemie și mai ales vaccin, nici nu-și mai dă seama că în Aradul cel frumos și minunat – cel puțin după Andrei (de Ando, zic, normal) – lipsește în continuare cel de al doilea viceprimar.

  Alegerile din septembrie s-au terminat de mult, s-au terminat și cele din decembrie, Johannis e matur și vaccinat, guvernul merge înainte atrăgând din județe pe posturi de secretari de stat pupilele mahărilor locali, nouă însă ne lipsește în continuare cel de al doilea vice. Pentru Levente Bognár e chiar nasol, nu mai știe ce să facă cu biroul său, îl golește sau nu, Meszi este deja istorie, Cristi Galea își rumegă primele impresii după intrarea în politică și nici candidatul de la USR nu e fericit.

  Bine se simt doar cei de la PSD, ei știu că n-au nicio șansă, deși Ghiță se înțelege mai bine cu ei decât cu cei de la USR/PLUS, sforile puterii centrale nu le acordă posibilitatea să se simtă și ei utili și folositori.

  Ne-am gândit noi mult și bine la toate, mai ales la de ce și cum și până când, rezultatul fiind propunerile de mai jos, vă rugăm să nu vă supărați prea tare pe noi, oricum problema cea mare rămâne în continuare vaccinul.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: De ce nu-l avem în continuare pe cel de al doilea viceprimar?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.