joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: De ce nu câștigă UTA la Arad?

  de E. Nola | 7 august 2021, 12:03 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Chiar dacă acum au pierdut și la Botoșani – probabil au citit „Amintiri din copilărie” în pauză – UTA noastră cea frumoasă de o vreme câștigă mai mult în deplasare, pe noul stadion arădean nereușind rezultate care ar mulțumi fanii. Fani care, cu toate acestea, nu se lasă, sunt lângă echipă, reușind să devină celebri în toată țara prin modul constant și civilizat în care își exprimă iubirea pentru echipa baronului și al unui oraș care se pare că a uitat de unde a pornit.
  Pregătindu-ne pentru următoarea partidă de acasă – de fapt două, prima cu Craiova, următoarea cu Voluntari –, ce să facem, încercăm și noi să punem umărul la descătușarea echipei, întrebându-vă, stimații noștri cititori, mult mai pricepuți la fotbal decât noi și decât cititorii celorlalți, oare care este cauza, ce ar trebui să facă echipa, antrenorii și conducerea ca UTA, după ani în care juca la Șiria sau pe Motorul, să se simtă din nou acasă pe stadionul cel nou, să le arate tuturor echipelor care vin la Arad că pe aici nu se trece?
  Deci, Hai UTA!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: De ce nu câștigă UTA la Arad?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.