Pola Zilei: De ce nu au demisionat directorii din Primărie la urletele lui Gh. Falcă?

  de Special Arad | 8 septembrie 2018, 4:39 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Având în vedere că se intră încet-încet în treabă, vara se duce, iar toamna e peste tot, punem acum cititorilor noștri o întrebare încuietoare, având în vedere caracterul neoficial al chestiunii. Cu toate acestea, așteptând ca mașina administrativă a Primăriei să intre în actiune la turație maximă, punem întrebarea, având și noi, ca tot arădeanul, îndoielile noastre legitime.

  Încă o zi-două și începe școala, poate încă câteva zile și se vor termina și toboganele de peste 300 de mii de euro de la ștrand, nemaivorbind de regenerarea urbană care a demarat în trombă la prima ploaie mai serioasă, adunând în canalizarea orașului tone de moloz transformat direct în mortar.

  Din câte am aflat, tocmai asta a fost obiectul nemulțumirii primarului, cerând zgomotos demisia tuturor directorilor din Primărie, în frunte cu Lilioara Stepănescu și arhitectul-șef. Fără rezultat palpabil însă, previzibil de altfel, în fond, Lilioara Stepănescu este mai veche în Primărie ca ceasul din turn, plecarea ei aducând cu un cataclism de care se tem toți, dar abia așteaptă.

  Sondaj: De ce nu au demisionat directorii din Primărie la urletele lui Gh. Falcă?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.