miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: De ce n-o merităm pe Simona Halep?

  de E. Nola | 13 iulie 2019, 11:48 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Peste câteva ore Simona Halep se va înfrunta cu Serena Williams în finala turneului mitic de la Wimbledon, încercând să câștige cel de al doilea Grand Slam din cariera ei intrată în istoria sportului alb indiferent de rezultat. Românul imparțial și priceput la toate, dar nervos nevoie mare dacă lumea nu funcționează așa cum i-ar plăcea lui, are o părere cel puțin dubitativă la adresa celei mai bune jucătoare de tenis din România, fiind fericit nevoie mare atunci când ea câștiga, întorcându-se, pur si dur, împotriva ei atunci când pierde. De parcă ar fi vorba de propria-i viață, plină de insatisfacții și compromisuri inadmisibile, Simona a devenit în ultimii ani pentru românul cât de cât interesat de sport o reflecție a propriilor sale înfrângeri și victorii ratate.

  În loc să fie apreciată pentru eforturile ei care încearcă să depășească multiplele handicapuri – lumea uită sacrificiul ei de acum câțiva ani, atunci când si-a micsorat sânii într-o lume în care femeile de obicei le măresc prin implanturi de silicon -, pentru nivelul la care a ajuns, românii o taxeaza la fiecare înfrângere cu vestitul gând românesc: am spus de mult, atâta poate, asta este, ar fi cazul sa nu ne mai entuziasmăm degeaba.

  Am adunat de aceea câteva din multele motive pentru care nu o merităm pe Simona, cu toate că ea, deschisă și binevoitoare, nu ne reproșează niciodată asta.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: De ce n-o merităm pe Simona Halep?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.