duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Pola Zilei: De ce a interzis Bibi spectacolele online în Arad?

  de E. Nola | 21 noiembrie 2020, 11:37 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  5

  Daniel Julean

  E o întrebare care nu dă pace unor arădeni, e drept, nu prea mulți, cei mulți fiind interesați totuși de halele acoperite din piețe și alte obiective în care se vinde și se cumpără.

  Scump, dacă se vinde și ieftin dacă se cumpără.

  Arădeanul, obișnuit din cele mai vechi timpuri cu această contradicție, are tendința să neglijeze costurile produselor culturale, mai ales dacă acestea înseamnă că trebuie să se îmbrace mai elegant, să renunțe la șlarfi și bermude vara sau la boconci iarna.

  Așa că cei revoltați de hotărârea primăriei de a interzice cele câteva spectacolele online pregătite de niște artiști și câțiva fanatici care habar nu au ce înseamnă să iei câțiva mici cu moștar la ociko, au fost relativ puțini și lipsiți de semnificație, directorul teatrului sau cine o mai fi la Filarmonică șef n-au scos o vorbă sau, cine știe, au zis și ei ceva incognito pe Internet.

  Oricum ar fi fost, Daniel Julean nu mai cântă, actorii nu mai repetă, iar muzicienii cântă eventual pentru șoriceii din șpais și pentru vecinii care tocmai aerisesc, având în vedere că frigul se lasă încet-încet peste oraș.

  Așa încât, cu această măsură, Bibi nu a riscat mare lucru.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: De ce a interzis Bibi spectacolele online în Arad?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.