Pola Zilei: Candidații virtuali la primăria Aradului. Cine și de ce?

  de E. Nola | 27 iunie 2020, 9:25 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  7

  Observând numărul mare de opțiuni altele decât cele prezentate în pola noastră de sâmbăta trecută, am zis să oferim cititorilor noștri, mult mai pretențioși ca ai lor, posibilitatea să opteze și în afara arcului politic, adică să vedem ce candidați ar fi pe lângă cei nominalizați și cunoscuți deja.

  Desigur, cum altfel, am luat de pe FB arădeni foarte prezenți și apreciați chiar dacă nu au treabă cu politica, dar am ales și prezențe critice, vocale la adresa administrației care monopolizează de 15 ani nenorocirea Aradului și a arădenilor. Cu alte cuvinte criteriile noastre sunt complexe și eteroclite, popularitatea pe FB fiind doar unul dintre ele.

  Desigur, opțiunile sunt întotdeauna limitate, așteptăm cu plăcere și alte propuneri.

  Erată: László Szőke este membru Pro Urbe, nu Președinte. De asemenea, de curând s-a înscris în partidul Plus – filiala Arad.

  Sondaj: Candidații virtuali la primăria Aradului. Cine și de ce?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Doar pentru un plus de amuzament si fara suparari (sper), cateva comentarii…
   1. Dani Dascalu – cu regret, nu pot alege pe cineva care sa umple si mai mult primaria cu… estetice ”politice” 🙂
   2. Alecu Chirita – daca si cunostintele muzicale sunt pe masura orientarii politice, nu. Si-asa au manelizat destul pesedistii tara… Plus ca patronul lui e si mai aproape de sursa manelelor 🙁
   3. Arpi Nistor – de luat foarte serios in seama. Ungurii sunt de felul lor oameni seriosi si cand glumesc… Ma sperie doar ideea aceea cu ”tartore” 😉
   4. Adela si Claudiu Cristea – nu mai pot sa cred in exil. Prietenii stiu de ce… 😉
   5. Laszlo Szoke – respect omul, dar… iar inginer? 😀
   6. Mirel Talpes sau Dorin Stanca – chestia asta cu ”apropiati” e cu cantec, orice ”apropiere” avand si posibilitatea ”departarii”. Teoria relativitatii. Si la Stanca… doar daca ne spune pe cine tine in brate de apare cu ele mereu in poze de parca ar avea ceva in ele… 🙂
   7. Razvan Anghel – doar daca il ia pe Vladut… secretara. Sa prinda si baiatul ala macar ceva… 😀
   8. Michael Iovin – nu, multumesc! Aradul a avut, are si va avea un singur ”arhitect”! 😉
   Drept pentru care am votat ”oricine”, ca oricum nu conteaza votul meu decat in septembrie.
   P.S. L-as fi votat pe cel din ultima poza, dar cum il respect si nu-mi permit sa-l includ la capitolul ”oricine”…

   +6 voturi
   +1
   -1
  2. …ca nu avem nevoie de fotografii, avem nevoie de oameni care pot prezenta echipe functionale de management, echipe care sa includa oameni profesionisti, care stiu stiu sa lucreze si sa obtina rezultate maxime prin ceea ce stiu sa faca; oameni rigurosi si profesionisti, oameni in care s-a investit timp, oameni care sunt constienti de rolul pe care il au in gestionarea cu succes a proiectelor de care contribuabilii au nevoie.Echipe care sa anticipeze si sa gestioneze in avans si in timp real ADEVARATELE necesitati ale celor care platesc in speranta ca ceva se va intoarce si spre nevoile lor.
   Cand vrei sa candidezi, nu te pui in “tablou” doar tu, iti prezinti intreaga echipa care va lucra impreuna cu tine.Asta este partea cea mai esentiala pe care nimeni nu o abordeaza!

   +3 voturi
   +1
   -1
  3. Avem nevoie de un Primar, Manager pe Bune, un om de viitor ce știe să lucreze împreună cu oamenii,, ascultă în primul rând, vorbește puțin și la subiect, este modest, empatic și nu uită niciodată să-i servească pe cei în a căror slujbă este. Este vaccinat anti-aroganță, -paranoia, -ciocoită, … și nu acceptă plocoanele, ce să mai vorbim de parandărăt. Sunt naiv? Nu fiindcă am avut plăcerea să stau de vorbă cu asemenea oameni. Ei există, doar că având o fundație solidă, cei 7 ani de acasă, bun simț și competență, le este imposibil să se integreze într-un partid politic actual, unde se cere un Trumpism și Becalism în primul rând, pentru a fi nominalizat. Putreziciunea și duhoarea, ce-o emană cei din rândul celor ce-și fac loc în fruntea listelor de partid „călcând pe cadavre”, nu va creea condițiile necesare ca oamenii competenți și responsabili să ajungă în fața alegătorilor. Până când agenda politică decide lista de priorități într-o Primărie, nu există șanse reale ca Primăriile să fie conduse de oameni competenți. Cele mai mari FOCARE de Mită, Corupție, Abuzuri, Încălcări legislative, Șmechereală etc etc … sunt în partidele politice. Nu ai cum să fi oaia albă printre lupi! Ăsta este adevărul zilelor noastre. Care este soluția? Nu suntem pregătiți și doritori cu adevărat de o Schimbare. Nu se înțelege rolul comunității și al responsabilității comune. Lenea este la ea acasă.

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.