marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Cu cine și unde v-ați petrece vacanța dacă ar depinde doar de Dumneavoastră?

  de E. Nola | 10 august 2019, 2:10 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  În plin sezon, românii se întorc în țara la o mică manifestație de vacanță.

  Cei care au fost pe aici tot anul, tocmai acum pleacă, fiecare pe unde poate și cu cine se nimerește.

  Grecia, Croația, Cipru, Egipt sunt destinații predilecte, asta ca să nu mai vorbim de Italia, o provincie românească mai nou, așa cum era Dacia pe vremea Imperiului Roman.

  Pleacă toți care își permit, sunt cazuri în care pleacă și cei care nu și-ar permite, dar chemarea este puternică, Facebookul abia așteaptă postările din concediu în timp ce cunoscuții rămași acasă mor de ciudă, dar lăicuiesc abitir aceste fotografii care îi  înfățișează pe cei plecați în posturi idioate, de obicei întinși pe plaja sau bălăcindu-se într-o apă dubios de albastră.

  Sunt situații în care poza îi înfățișează întinsi în chiloti de baie pe șezlonguri, alături de aleasa sau alesul inimii, așa cum s-a întâmplat cu perechea-simbol al Aradului, prințul și prințesa care se pregătesc de preluarea moștenirii lăsate de cel plecat în concediu fără sfârșit la Bruxelles.

  Așteptăm, deci, opțiunile Dumneavoastră, puține, e drept, dar împărțite pe sexe, așa cum se impune în astfel de situații. Primele cinci opțiuni sunt pentru Doamne, iar următoarele cinci pentru Domni, pentru că așa e cavaleresc: „Doamnele primele”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Cu cine și unde v-ați petrece vacanța dacă ar depinde doar de Dumneavoastră?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.