Pola Zilei: Cine va fi al doilea viceprimar și de ce?

  de E. Nola | 30 October 2021, 10:51 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Lucrurile au intrat în linie dreaptă, după mai bine de un an în care administrația orașului a fost condusă, vorba vine, de Călin Bibarț, alintat și Bibi, ajutat de cea mai cunoscută pălărie din Arad, iată, se pune de cel de al doilea viceprimar.
  Ideea este că la nivel național se pune de o coaliție monstruoasă între PNL și PSD, momentul poate fi folosit și la Arad pentru promovarea unui vice PSD. E vorba de Ilie Cheșa, amic bun cu Gheorghe Falcă, cu alte cuvinte, de ce nu?
  Sigur, ar mai fi și alții, e și Domnul Bognár, rămas singur după retragerea lui Mészár, ar mai fi și Cristi Galea de la PMP, nemaivorbind de cei de la USR, inițial aliați firești al PNL-ului.
  Numai că treaba e pe bani, voturile înseamnă putere și control, iar PNL-ul fălchist are probleme la Arad, cu 9 voturi din 23 trebuie să joace la cacealma de fiecare dată.
  Așa că a fost scos din straița de giumbușlucuri Ilie, vechi băiat de casă, rămâne de văzut dacă revolta organizației și a lui Mihai Fifor sunt pe bune.
  Până atunci, noi vă întrebăm pe Dumneavoastră, stimații noștri mult mai giumbușluci ca ai lor, cine să fie?

  Sondaj: Cine va fi al doilea viceprimar și de ce?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.