miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

    Pola Zilei: Cine va curăța acum zăpada cu poliția pe ei?

    de E. Nola | 28 ianuarie 2023, 9:10 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

    1

    Era cât se poate de verosimil ca prima zăpadă mai acătării pe aici prin Arad să cadă a doua zi după ce poliția a început cercetările la o firmă care se ocupă și cu asta, plus la o primărie, este drept, deocamdată la Ineu și pe lângă, care se ocupă cu „angajarea” firmelor de curățat omătul.
    După ultimele informații șeful de acolo, de la Tredeco, a și fost reținut, urmează să vedem ce se va mai întâmpla în continuare.

    Adevărul este că nu poate fi o afacere mai faină pe aici decât să iei niște milioane pentru zăpada care nu mai cade. Se știe, de ani de zile, zăpada este prin părțile noastre o rara avis, – pasăre rară pentru cei care concurează tocmai acum pentru diferitele posturi de conducere ale culturii arădene – și chiar dacă vine, se topește până pui motorină și lichid antigel în utilaje.

    Ar fi chiar pervers ca zăpada aceasta care a început ieri să cadă să țină mai mult, să cadă în continuare, nemaivorbind de un ger năprasnic, cum n-a mai fost de mult, care să „conserve” zăpada căzută.
    Ce-o fi atunci? Ne închidem în case, ne dăm cu schiurile, săniile și cu patinele pe bulevard?

    Nu de alta, dar firmele acestea, de casă toate, într-un fel sau altul, s-au obișnuit până acum să curețe zăpada pe hârtie și să încaseze pe bune.
    Te pomenești că Dumnezeu le vede pe toate și s-a gândit să se distreze nițel…

     

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Sondaj: Cine va curăța acum zăpada cu poliția pe ei?

    Distribuie articolul

    Comentarii

    1. Cum puteți să fiți atât de naivi?! Ce am văzut zilele astea nu este nimic altceva decât o curățire a terenului pentru celălalt deszăpezitor al județului, finu lu falcă, bunul creștin analfabet palcu. El va prelua tot ce se va putea au ajutorul dna și a procurorilor lui unchiu-so palcu aproape pensionat. Așa a fost de cel puțin zece ani de când l-a luat dna pe iotcu cu ajutoru lu palcu. acest individ palcu este cel mai mare infractor al judetului, iar dacă republica arad ar avea un dram de presă de investigatie ar descoperi o grămadă de mizerii. dna l-a prins cu facturi false de tva de milioane de euro și l-au făcut scăpat pentru că procuratura toată (dna, diicot si altii) sunt pe felie cu el. Doar la balastiera de la horia a scos balast de milioane de euro fara sa plateasca un cent taxe și nimeni nu-i are treaba. Voi ca și organ de presă ați inceput să zgâriați suprafata putin, dar din păcate n-aveti fler și de cele mai multe ori plecați după fentele lu falcă and co și nu săpați destul de adânc… Și după aia vă mirati că aradu arată cum arată…

      +8 voturi
      +1
      -1

    Scrie un comentariu

    1 + 8 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.