Pola Zilei: Cine va câștiga Aradul?

  de E. Nola | 5 septembrie 2020, 11:08 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  2

  Scurt și la obiect, acum când am intrat pe linie dreaptă.

  Suntem convinși desigur că nu de aici vom afla răspunsul, vă punem cu toate acestea întrebarea, să vedem cine reacționează primul.

  Ne-a venit așa observând campaniile electorale ale candidaților. Cam la fel, fantezia terminându-se în jurul cuvântului Arad pe care toți îl vreau frumos, chiar fericit, nemaivorbind de arădeni pe care acum toți candidații îi văd deștepți, harnici, iubitori de adevăr și de slogane electorale.

  E ca un joc dinainte aranjat care se va termina zero la zero dacă tot de UTA vorbim.

  Realitatea fiind cu totul alta, punem întrebarea oarecum din poveste, în fond de nu ar fi, nu s-ar povesti.

   

  Sondaj: Cine va câștiga Aradul?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.