duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Cine este politicianul care va da lovitura în Arad în 2019?

  de E. Nola | 12 ianuarie 2019, 12:34 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  2

  La început de an nou orice ziar care se respectă – iar noi ne respectăm, trebuie să recunoașteți – realizează tot felul de teste, ierarhii, liste și pronosticuri.

  În ceea ce ne privește, prin Dimplome am creat un brand care, chiar dacă nu este încă național, mai are putin și ajunge. De fapt e în situația primarului nostru eternizat, tinde, se strofoacă, face totul, dar în ultima clipă îi lipsește milimetrul sau fracțiunea de secundă care să-i aducă împlinirea.

  Pornind de la această idee subliminală, dar cu atât mai măreață, ne-am gândit să sondăm prin rubrică noastră, de asemenea clasicizată deja, chiar dacă sunt încă unii care greșesc des prima vocală, intuiția și previziunile arădeanului priceput la toate despre politicianul local care va ieși în prim plan în anul în care tocmai am pornit.

  I-am luat la rând pe cei mai cunoscuți și prezenți, ceea ce nu înseamnă să nu ne gândim că există mereu un cal gri sau întunecat, depinde de concurs, pe care nimeni nu dă doi bani și până la urmă câștigă cursa.

  Va așteptăm opiniile și propunerile în comentarii!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Cine este politicianul care va da lovitura în Arad în 2019?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.