vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Cine este politicianul arădean care se îmbracă cel mai bine?

  de E. Nola | 30 aprilie 2022, 9:40 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  4

  Având în vedere că liderul de necontestat al politicii arădene – vorbim de Gheorghe Falcă, desigur – este vestit și și în calitatea sa inedită de dictator al modei și al ținutelor șocante, ne-am gândit să vedem cu cine mai poate concura în politica arădeană la acest capitol.

  După o primă analiză de-a noastră, nu prea are concurenți reali, însă, dumneavoastră, stimații noștri, mult mai eleganți și pricepuți decât ai lor, puteți face mai jos corecțiile necesare. Conform obiceiului, ne ocupăm acum cu șapte dintre ei, o selecție care ține cont de rolul și locul lor în politica locală și nu numai, urmând ca în funcție de interesul manifestat să revenim cu încă șapte într-un viitor nu foarte îndepărtat.

  Avem în vedere să le trecem în revistă și pe doamnele din politica arădeană, din moment ce în cazul lor eleganța vestimentară ține de firesc oarecum.

  Vă ajutăm și cu fotografiile de rigoare, în fond este o mini prezentare de modă, deci, hai să-i vedem.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Cine este politicianul arădean care se îmbracă cel mai bine?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.