miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Cine este de vină pentru ce se întâmplă în Ucraina?

  de E. Nola | 26 februarie 2022, 11:07 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  5

  Iată, suntem noi săltăreți, dar acum am ajuns la o temă foarte serioasă.
  În vecini se trage, mor oameni, alții fug de teama a ce li s-ar putea întâmpla în această situație declanșată de niște… hai să nu vă dăm răspunsul mură-n gură. Cert este că cineva spunea odată că războiul este ceva unde mor cei tineri și care nu au vrut acel război declanșat de cei în vârstă și care nu se duc la război. Deci nu mor sau nu de război, oricum.
  În războiul despre care vorbim au murit deja peste o mie de oameni cel puțin, iar cei care stau la distanță și îl urmăresc de pe Facebook știu tot ce se întâmplă, de ce și cum. Așa știu și cine și de ce l-a declanșat, ce urmărește și ce va urma.
  Noi, să fim cinstiți, nu știm prea multe și pe alea puține le știm greșit, așadar, vă întrebăm pe dumneavoastră, stimații noștri, mult mai serioși ca ai lor, ce credeți, cine e de vină?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Cine este de vină pentru ce se întâmplă în Ucraina?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Vai, domnule Notaros! Ati uitat sa lasati si optiunea ca Bibi e de vina ca se tine de ronduri prin Arad, in loc sa faca unul in Kiev (cum tare v-ar incanta!). Dar nu-i bai, stiu ca sunteti linistit, ca aranjeaza toate treburile Ghita la Brucsles si conationalul Andras la CJA. Eu, unul, raman cu Ucraina. Dumneavoastra, cu ocarina. 🙂

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.