Pola Zilei: Ce vă lipsește cel mai mult din Arad?

  de Special Arad | 22 May 2017, 11:30 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Interesul crescând manifestat pentru întrebările noastre nevinovate ne îmbărbătează peste măsură în aceste zile care fac scurta trecere dintre ger și caniculă. Nemaivorbind despre răspunsurile Dumneavoastră prin care demonstrați încă odată, dacă mai era cazul, ca sunteti mult mai deștepți decât cred cei pe care i-ați ales.

  Am fost de-a dreptul încântați constatând că în pola anterioară cei mai mulți ați ales varianta cu trimiterea lui Bănățean la Canalul Mânecii, împreună, desigur, cu Sorin Ghilea, cel specializat în filmări subacvatice.
  Tocmai de aceea am zis sa vă punem o întrebare mai metafizică așa, în fond absența și dorința merg mână-n mână.

  Ce vă lipsește mai mult, ce v-ați dori pentru oraș și pentru Dumneavoastră, ce v-ar face să va simțiți din nou copil în orașul acesta, iată la câte puteți reflecta înainte de a alege răspunsul care vă exprimă cel mai bine.

  Sondaj: Ce vă lipsește cel mai mult din Arad?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.