Pola Zilei: Ce votăm de Miculaș?

  de E. Nola | 28 noiembrie 2020, 11:33 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  5

  E o întrebare, orice ați zice și gândi, acum când de fapt nimic nu este sigur.

  Cât mai stă Trump, cât mai stă virusul, ce mai fac chinezii și rușii, iată marile întrebări la care nu știm sau nu vrem să știm răspunsul, fiecare după cum crede.

  Cum va fi sărbătorit 1 Decembrie, vor fi  jocuri de artificii de Anul Nou, se carantinează țara sau doar o parte, mai ales partea mai puțin importantă, locurile unde oricum ar merge la vot ceilalți, sunt și acestea marile întrebări nespuse, dar care umblă prin mintea românului imparțial precum șoarecele din șpais. Nu-l vezi, nu-l auzi, constați doar urmele lăsate.

  Desigur, noi știm cum și ce va fi, în fond în cele din urmă pisica va prinde șoarecele dacă o înfometezi destul.

  Nu vrem să vă răpim din timpul prețios, în fond, pandemie sau nu, cadourile trebuie cumpărate, iar asta înseamnă, timp, muncă și bani.

  Adică, numai lucruri care ne lipsesc…

  Sondaj: Ce votăm de Miculaș?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ce sa votam? Fiecare cum gandeste de cuviinta. Unii il vor asculta pe domnul KW( in ultimele saptamani e plin de energie) si vor vota pt continuitatea guvernului Orban. Altii vor tine cont de spusele domnului Ciolacu si vor vota pt intoarcerea la un guvern Grindeanu sa zicem. Si asa mai departe.
   Ma intriga lipsa de reactie a #socitatea civila in fata violarii Constitutuei de catre presedintele tarii. Sau poate interpretez eu gresit Constitutia si e cat se poate de normal ca presedintele sa faca 100% campanie electorala pt PNL.
   Inchei cu un citat din Catu: ,, PSD trebuie sa dispara”. Curat democratie, monser!

   +14 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.