Pola Zilei: Ce funcții îi mai așteaptă pe arădenii noștri cu care ne mândrim?

  de Special Arad | 14 mai 2017, 12:33 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  2

  După cum se știe, Andrei Ando va lucra la WG1 al Grupului pentru infrastructură socială patronat de fostul premier italian Romano Prodi, ceea ce ne umple de speranțe cu privire la viitorul Uniunii Europene. Mai mult, credem că orașul nostru, prin oamenii săi care au reușit să-l transforme într-un sat mai mare, înconjurat de sate mai mici precum Gai, Grădiște sau Micălaca, va trebui să se implice și mai mult în creionarea viitorului rural al Europei.

  Cu primarul nu ne mai ocupăm, Domniei sale, așa cum reiese din ultima noastră polă, vom ridica o statuie în fața Palatului Administrativ, un monument al Studiului de Fezabilitate în care Ghiță apare în blugi strech și cămașă Pierre Cardin pe talie.

  Îi vom lua la rând pe ceilalti, toți unul și unul și unul pentru toți, să-i trimitem pe fiecare acolo unde se pricepe mai bine.

  Să vedem, așadar, propunerile:

  Sondaj: Ce funcții îi mai așteaptă pe arădenii noștri cu care ne mândrim?

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Nu avem voie!
    Avem ordine clare de la Donald Trump si Vladimir Putin, asta ca să nu mai zicem de Ghiță Falcă.
    Ne-au spus-o foarte clar: dacă scriem treaba asta ultrasecretă cu Varcus, ne vor sponzoriza cu sume uriașe, astfel încât renumele nostru că nu suntem sponzorozați de unii și de alții se va prăbusi sub curul broaștei, credibilitatea noastră va ajunge să închirieze un tunel de rezervă de la cârtița din Grădina Poștei (Grădiște).

    +2 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.