sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Ce va face Trump de acum încolo?

  de E. Nola | 23 ianuarie 2021, 10:35 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  Articolul nostru de joi, unul dintre cele mai comentate de pe FB din producția autorului, ne-a pus pe gânduri.

  Nu articolul, comentariile.

  În marea lor majoritate trimiteau autorul la origini sau și mai departe, jignirile fiind modul în care marea majoritate a comentatorilor a răspuns la o opinie care nu era de acord cu a lor. Reieșea din aceste comentarii că Donald Trump este un fel de „mântuitor” cu „m” mic, fapt, de altfel, recunoscut la un moment dat de el însuși, atunci când, modest, a spus că Iisus este totuși peste el.

  În această situație în care marea majoritate a românului imparțial și nu numai vede în Donald Trump un mare lider îndepărtat samavolnic de conjurația mondială condusă de Bill Gates și alții, ne vedem obligați să-i întrebăm pe acești credincioși cum văd ei viitorul. Observând că Bill tocmai s-a vaccinat – normal, cu un vaccin făcut special pentru el, că doară nu se vaccina cu orice – bănuind că mai sunt și alții care se vor vaccina, ne interesează viitorul apropiat, că cel mai îndepărtat este oricum la cheremul virusului și al vaccinurilor speciale împotriva cărora luptă Donald Trump cu toată înverșunarea de care poate da dovadă.

  Din păcate, se știe, sunt stări împotriva cărora nu există vaccin. Să vedem, deci:

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ce va face Trump de acum încolo?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.