Pola Zilei: Ce vă deranjează cel mai mult în carantină?

  de E. Nola | 25 aprilie 2020, 11:31 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  2

  (foto: Time Out)

  A trecut o lună și în continuare nimeni nu știe nimic.

  Sau, oricum, nu contează ce știe, fiindcă în scurt timp – de pe FB sau televiziunile de știri – va afla că nu știe bine.

  Ceea ce pare sigur e că hârtia igienică ajunge, alcoolul trebuie să fie cât de tare, iar de fumători se teme până și virusul.

  Din ce în ce mai mulți dintre noi sunt din ce în ce mai deranjați de insuportabila ușurătate a ființei lor în izolare și carantină, nemaiavând răbdare să aștepte nici până când începe Johannis să vorbească la televizor.

  În aceste condiții vitrege vă întrebăm totuși ce vă deranjează cel mai tare: coronavirusul sau carantina?

  Sondaj: Ce vă deranjează cel mai mult în carantină?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.