duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Ce se întâmplă cu Florian Coldea?

  de E. Nola | 25 mai 2024, 12:08 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  5

  (foto: jurnalul.ro)

  O întrebare de bun simț, având în vedere că este de al nostru, de la Târnova, cu liceul făcut la vechiul liceu vis-a-vis de sediul Poliției, pe atunci industrial de petrol și gaze, nemaivorbind de zvonurile și nu numai despre relația sa cu gruparea de politicieni în frunte cu Gheorghe Falcă, grupare ce decide ce și cum în Arad de peste 20 de ani. În fond, atât Gheorghe Falcă, cât și Florian Coldea, au ieșit de sub pelerina căpitanului Traian Băsescu, ceea ce, oricum am privi-o, este mai mult decât interesant.

  Cert este că după intrarea în rezervă, despre fostul șef al SRI s-au spus și scris multe, inclusiv de interesele sale pe plaiurile natale, fie economice, fie politice, fie doar așa cum se spune mai puțin precise și evidente. Că așa e în serviciile secrete. Servicii din care nu te retragi decât cu picioarele înainte, o realitate care face ca orice povestire despre oamenii serviciilor să pară o poveste cusută cu ață albă și alte culori și mai puțin clare.

  Nu-i de mirare surpriza opiniei publice, oarecum nehotărâte și lipsită de convingere, atunci când află că generalul Coldea este audiat la DNA, mai mult decât atât, după 15 ore de audieri este plasat sub control judiciar. Și nu oricum, așa de sanchi, ci cu o cauțiune de 500.000 de lei, adică o sută de mii de euro, o sumă pe care majoritatea electoratului român a văzut-o doar în filme.

  Bani, nu glumă! Oare de ce?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ce se întâmplă cu Florian Coldea?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ce se întâmplă cu Florian? (nu cel de pe strada Adam Müller-Guttenbrunn)
   – O mare liniște domnește astăzi. :))
   Ce se întâmplă cu „gentuțele personalizate” ale unor doamne „cochete”?…..
   Doar după realizarea (biopsiei) „puncției” începe marea păruială..

   +3 voturi
   +1
   -1
  2. Se întâmplă Că o să înfunde pușcăria, dintr un student mediocru care de abia trecea examenele a ajuns să taie și se spânzure într o țară întreagă și sa promoveze tot felul de idioți în funcții publice. Falcă, Bibart, Tigan

   +11 voturi
   +1
   -1
  3. Coldea este unul dintre oamenii lui Băsescu promovați dintre arădeni, la propunerea cuplului tragi-comic Seculici-Falcă.
   Unul a murit (Marta), altul a înfundat pușcăria (Blejnar), alții se bucură încă de libertate și bogăție (Igaș, Coldea, Boghicevici).
   Ce se va întâmpla cu Coldea? Ce vor vrea străinii pe care îi slujesc Iohannis și Codruța.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.