duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Ce să se mai organizeze pe stadionul UTA în loc de meciuri?

  de E. Nola | 27 august 2022, 9:41 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  4

  Văzând efervescența care a cuprins Aradul între happeningul muzical de pe stadion din weekendul trecut și meciul de ieri al UTA-ei pe același stadion, ne-am gândit noi ce ne-am gândit și am scormonit în subconștient după alte acțiuni nefotbalistice care ar putea fi organizate pe stadionul UTA și care, spre deosebire de concert, ar întreține și ar înfrumuseța gazonul. Ne gândim mai ales la culori și mai deosebite…

  În fond, stadionul a fost construit de baron pentru UTA și, după câte știm, l-a cedat gratis orașului cu o singură condiție: să fie al echipei, să găzduiască meciuri sau evenimente legate de echipă.

  Ne-am gândit foarte mult, oare concertul de trei zile cum a servit echipa, fără să mai vorbim de gazon. Era, normal, mai bine dacă se organiza – de concert vorbim – în Cetate, numai că acolo e paragină pe când stadionul e cum e, gata de spectatori, chiar dacă jucătorii se mai împiedică în smocurile gazonului. Poate tocmai de aia s-a gândit Bibi să organizeze acolo – iar târgul între liniile de tramvai –, pe cântăreți nu îi deranjează denivelările terenului că ei sunt oricum pe scena montată pe gazon.

  Pornind de la aceste considerente, am zis, ia să vedem noi, având în vedere mintea cea de pe urmă a administrației, oare ce s-ar mai putea organiza acolo atunci când UTA joacă în deplasare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ce să se mai organizeze pe stadionul UTA în loc de meciuri?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ei, domnule Notaros, aici n-ati fost prea inspirat! Intai de toate, o corectura: eu n-am auzit/aflat/citit ca stadionul sa fi fost cedat primariei cu limitari sau restrictii. Poate ne dumiriti.
   Pica si treaba cu zile de nastere si onomastica, fiindca se stie de ani de zile ca de-astea organizeaza doar alde Falca, Cionca etc, Bibi sarbatorind ori pe varf de munte ziua de nastere, fie alte sarbatori la Port Arthur, unde nimeni nu e deranjat de starea gazonului. Si cum stadionul tine de primarie, m-as mira sa le aprobe Bibi celorlalti asa ceva.
   Unele propuneri chiar ar sta in picioare, caci pe multe stadioane din lume se organizeaza evenimente care au legatura cu cultura (sa nu-mi spuneti ca Symphonic n-a fost asa ceva!). Mai vedem…
   Oricum, m-am intrebat ieri, in timpul meciului, cum mama dracului unii asa-zis suporteri ”pe viata” erau mai preocupati de cum arata gazonul, in loc sa se bucure vazand cum joaca echipa. Era ca in bancul ala in care Ion sta si leneveste pe lavita, in timp ce Marie trebaluia prin casa. Dupa ce il intreaba de zece ori Marie pe Ion daca a dat de mancare la porci, Ion, agasat, se rasteste: ”Listen to me, woman, you have an obsession!”
   Totusi, ca sa nu fiu doar critic, vin cu o propunere. Am mai vazut gale de box, wrestling, kickboxing etc organizate pe stadioane. De ce n-ar fi una intre aripa Falca-Cionca-Bilcea contra aripa Bibi din PNL. Asta apropo de proaspatul scandal la care am ras de m-am prapadit din multe motive (merita sa le enumar):
   – ce tare si-au luat teapa aia care tot trambitau ca Bibi e de fapt marioneta lui Falca
   – ce jegos s-au revoltat unii care mimeaza ca-s gentlemani, zicand ca nu e onorant pentru partid, uitand ca la fel de ”onorant” pentru partid a fost sa o lase somera pe nevasta primarului din partid. Altfel spus, noi suntem marlani, dar cu staif, ca stim linge mana doamnelor daca ne e de folos.
   – ma bucuram ca n-a reusit nimeni sa ma convinga sa fiu primit ca membru al vreunui partid, ceea ce-mi da posibilitatea sa optez pentru varianta inversa, cu orice partid sa fie primit in…
   Asa ca, una peste alta, astept gala propusa. Aproape ca as miza pe un sold-out.
   Weekend fain!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.