Pola Zilei: Ce să nu se scumpească la toamnă?

  de E. Nola | 4 September 2021, 11:17 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  După ultimele noastre informații au început pregătirile de toamnă chiar și la nivel guvernamental, măsurile luate asigurând sau vor asigura rămânerea la guvernare, bani pentru amicii din teritoriu și alte asemenea lucruri foarte importante acum în prag de alegeri la PNL. În paralel, se scumpesc toate, motorina va trece și de 6 lei, gazul cu 20%, iar electricitatea cât vrea mușchii săi. Și chiar dacă prețul la alimente e încă printre cele mai mici în UE, se pot aștepta schimbări în bine și aici.

  Punctul de pensie rămâne în suspensie, salariile profesorilor mai așteaptă, oricum particularii se descurcă altfel, nemaivorbind de cei 5 milioane din afara graniței.

  În asemenea condiții, pregătindu-ne de iarnă, se impune întrebarea dacă e ceva care să nu se scumpească. Ceva care ne poate atinge decisiv atât de tare că nu mai votăm nici în dreapta, nici în stânga, lăsând politicienii să se descurce pe FB, că oricum acolo se simt cel mai bine.
  În ceea ce ne privește ținem la stabilitatea de preș a unor lichide care ne pot ajuta mult în această situație, având în vedere efectul lor liniștitor sau chiar invers.

  Vă întrebăm de aceea și pe Dumneavoastră, stimații noștri mult mai scumpi decât ai lor, ce să nu se scumpească?

  Sondaj: Ce să nu se scumpească la toamnă?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.