Pola Zilei: Ce să-i urăm noului președinte reales, Gheorghe Falcă?

  de E. Nola | 17 July 2021, 10:28 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  4

  Până la urmă a venit doar Ludovic Orban, Cîțu, anunțat de unele organe de presă locale, n-a mai sosit. Era și interesant de venea, în fond PNL-ul lui Falcă – acum că a fost reales putem să-l apelăm așa fără teama de a greși – încă nu s-a decis cu cine ține. În mod normal cu cel care are șanse mai mari de câștig, numa’ că deocamdată nu e foarte clar cine e cela: Orban, ori Cîtu.

  Alegerile în schimb au fost un festin, delegații stând în cortul gigantic precum plantele de ceapă sau cânepă – asta ca să nu zicem roșii – în solar, unii, cei din față, adică toți primarii peneliști din județ, cu tricolorul pe piept, de ziceai că sunt la ceremonia întronării regelui inexistent.

  Pe de altă parte, asta a fost de fapt, unsul de la Arad a fost încoronat din nou – e drept, în lipsă de coroană cu o șapcă de baseball albastră – că albastru e și cerul – auditoriul intrând în delir și îndrugând te miri ce, că așa e cu regii, trebuie să fii tare atent ce și cum spui în fața lor, că protocolul e sfânt. Și se lasă în avantaje…

  Având toate acestea în vedere și luând în considerare și faptul că sunt deja arădeni care de când se știu îl au în față doar pe Falcă, vă întrebăm, stimații noștri, așa cum se făcea și la realegerile lui Ceaușescu, ce-i urați marelui om în noul său mandat de ducere a Aradului spre cele mai înalte culmi ale decăderii?

  Sondaj: Ce să-i urăm noului președinte reales, Gheorghe Falcă?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. De ce ma purtați eșarfele de aleși locali la Întâlnirile de partid? Prefectule te doare la basca de legile din țara asta, ești și tu cu numele acolo sa îți iei banii și gata! Bine ca n-o purtați și la buda sa va ștergeți cu ea ! Infecțiilor !

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.