luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Ce să facem cu Teatrul Vechi?

  de E. Nola | 30 ianuarie 2021, 11:43 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  2

  După ce Consiliul Județean, prin Iustin Cionca, sfătuit de Andrei Ando, a renunțat – adică a spus „mai lăsați-ne în pace cu ruina aia!” – la prima clădire de teatru construită în oraș, noi, arădeni obișnuiți cu toate și care nu ne mai mirăm de nimic, suntem chemați să ne dăm cu părerea.

  Să vedem ce s-ar putea face cu cea mai valoroasă clădire aflată în stare de descompunere după treizeci de ani în care cei pe care i-am votat – mă rog, unii dintre noi – nu au făcut nimic. Aveau timp berechet, au și făcut multe, au construit case și vile, au deschis conturi prin diferite bănci mai mult sau mai puțin cunoscute. Pentru ei înșiși, normal. În timp ce ei se umflau și se îmbogățeau, orașul se huluia, atâta bai să fie, noi să fim sănătoși, cum spune românul din cele mai vechi timpuri.

  În fond e vorba de un mizilic, nu e o afacere… ce e acolo 2-3 sute de mii de euro? Afacerile serioase încep cu milioanele.

  Tocmai de aceea ne-am bătut capul să vă oferim câteva soluții de ieșire. Atât pentru Cionca, dar mai ales pentru Falcă, cât și pentru noi, cei care ne dăm cu părerea din vremuri imemoriale.

  Și cu atâta rămânem.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ce să facem cu Teatrul Vechi?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.