sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Ce reprezintă imaginea din fotografie?

  de E. Nola | 6 iunie 2020, 12:07 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  2

  Întrerupem seria întrebărilor intelectuale, având în vedere că în Arad de zile întregi nu s-au mai înregistrat cazuri noi, trecând la ceva mai simplu.

  Am găsit această fotografie pe FB și ne-a luat un timp să ne dăm seama că reprezintă exact ceea ce zice. Chiar dacă nu vă vine să credeți, nu este de pe Marte, nici de pe Venus, e chiar de pe Pământ, mai multe nu vă zicem că se pierde farmecul.

  Oricum, noi suntem de pe acum perfect lămuriți cu privire la ce ne va aduce viitorul, indiferent de ce zic alții de prin orașele din jur, cum ar fi Oradea sau Timișoara, acolo unde conducerea, edilii habar nu au ce înseamnă organizare și administrație, fără să mai vorbim de cercetarea științifică.

  Cam despre asta este vorba și aici, un fel de cercetare științifică, având ca obiectiv aflarea limitei de rezistență la prostie a arădeanului.

  Până acum, din câte se pare, rezultatele sunt îmbucurătoare.

  Pentru ei…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ce reprezintă imaginea din fotografie?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cred că este gazonul de pe UTA (stadionul Neumann)! A crescut costreiul (buruiană foarte rezistentă) nu PE gazon, ci DE SUB gazon. Înainte de a pune covorul de gazon, pământul trebuia desțelenit în profunzime, ca să nu crească vegetație spontană, mult mai vivace decât gazonul. Nefăcând asta, buruienile (în special costreiul) au năpădit gazonul. Acum au cosit acele buruieni, dar ele vor da iar și iar, degradând rapid covorul de gazon.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.