Pola Zilei: Ce poți face de week-end în Aradul roșu?

  de E. Nola | 24 octombrie 2020, 11:31 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  Chiar dacă ne vine cam greu să înțelegem cum poate deveni orașul roșu din moment ce este galben de ani buni de zile, am încercat să vă oferim câteva soluții de petrecerea timpului liber în vreme de scenariu roșu.

  Chiar dacă purtați masca și în timp ce vă plimbați pe Malul Mureșului, asta nu ar trebui să vă oprească să vă gândiți la norocul care vă paște la fiecare pas în orașul în care vine până și Ludovic Orban să facă rondul de seară cu Bibi Bibarț  sau să servească una locală cu Iustin Cionca.

  Nu știm ce va face cu Gheorghe Falcă, dar în mod sigur se va simți bine în Aradul lovit în proporție de trei la mie de viruși și în proporție mult mai mare de bacteria politicianismului endemic.

  Deci, nu disperați, puneți masca și hai să vedem!

  Sondaj: Ce poți face de week-end în Aradul roșu?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.