Pola Zilei: Ce părere aveți despre pățania lui Djokovic din Australia?

  de E. Nola | 8 ianuarie 2022, 10:48 AM | Pola Zilei

  6

  Început de an, ce să facem, nu se întâmplă mai nimic deocamdată, în afară de Bibi nimeni dintre cei pe care i-am ales nu ne bagă în seamă, nu postează nici măcar poze de familii fericite. Asta este, sărbătorile s-au terminat, nu ne vine să credem ochilor, suntem mai grei cu un an și mai ușori cu niște bani, noroc că lumea merge înainte și fără noi.
  Uite, în Australia începe Openul, nu e de ici-colo, că cel care l-a câștigat de nouă ori trebuie să stea într-un hotel cu gândaci, așteptând să vadă ce decide justiția de acolo, iar până atunci se mai liniștește un pic în post de salvator al omenirii. Nu e o glumă proastă, tăticul lui Nole l-a asemuit cu Isus, bine că s-a oprit aici, nu de alta, dar vine weekendul și dacă mergea mai departe poate nu dormeam bine.
  Scandalul e cât casa, interesant e că și la noi, aici, ne-am trezit brusc, am pus sarmaua la o parte, am aruncat pomul de iarnă în pubelă și ne-am pus să postăm susținerea noastră necondiționată pentru cel care ne reprezintă plenar în lupta noastră eroică cu virusul și cu vaccinul.
  Așadar, nu ne-am dat la o parte nici noi, fiind curioși să aflăm cum gândesc arădenii despre faptul că Nole va trebui să-și petreacă sfârșitul de săptămână într-un hotel plin de lighioane și boschetari. El, care este de fapt adevăratul Mad Max…

  Sondaj: Ce părere aveți despre pățania lui Djokovic din Australia?

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • De bun simț comentariul dar degeaba.
    Ia ezemplu de la baci E-Nula care zburdă între incoerența și subiectivism.
    Din toate ipotezele ce-i compun ”poola” se văd doar două teze, așa ca să covină vaccinomaniacului:
    1. trimitere la conspiraționism, la șoșoacă
    2. Djokovic este prost fiindcă nu poate să gândească fiindcă e tenisman, deci e prost
    Ideea este că toți cei care cred că un campionat de tenism CORECT este unul unde nu se restricționează participarea competitorilor greșesc fiindcă nu este ”CORECT” ca un sportiv să nu respecte regulile valabile pentru toți ceilalți indiferent dacă regulile sunt sau nu ”CORECTE”.
    Ce demență-i asta că guvernul să interzică normalitatea pentru foarte mulți în numele unei zame ridicată la rang de panaceu de tot felul de idioți și smecheri.

    0 voturi
    +1
    -1
  1. Daca il vrei pe campionul mondial la tine in tara ca sa iti aduca spectatori si bani, faci ce trebuie (vezi Federatia tenisului de acolo care a acceptat)… daca vrei sa faci si sportul tot politic desi stim toti ca un vaccin nu garanteaza ca nu iesi pozitiv la un test, atunci faci ce trebuie, ca doar nu iti pui electoratul in cap dand apa la moara celor care INCA mai vad dincolo de aparente… asa ca, fiecare e liber sa creada ce vrea!

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Numai pentru ego-ul său, Nole scuipă în față întregul popor australian, care a respectat cu strictețe regulile de prevenție, pentru că ei au înțeles ceea ce Nole, datorită statutului de VIPPPPPP, nu vrea să înțeleagă. Dar acest lucru nu va fi înțeles de mulți din România, pentru că mulți sunt obișnuiți cu obrăznicia, cu descurcăreala, cu fentatul, cu ”portițele”, cu corupția, cu a face ce vrei și când vrei, indiferent de ceilalți.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.