joi, 23 mai, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Ce întrebare i-ați pune acum lui… Gheorghe Falcă?

  de E. Nola | 9 martie 2024, 11:12 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  11

  Nu ne-am fi pus această problemă – întrebare? – dacă nu observam agitația care a cuprins clasa politică locală de câteva zile. Toți sunt din ce în ce mai înturvinați, se înmulțesc postările febe, există posibilitatea ca să ajungem să îi vedem până și stând pe budă și vorbindu-ne despre mărețele lor planuri și realizările lor și mai mărețe.

  Deocamdată însă participă la tot felul de emisiuni în studiouri sigure unde nu există pericolul ca să fie întrebați despre chestii sensibile, eventual penibile. Cine își poate imagina că, de exemplu, Sorin Ghilea l-ar întreba pe Gheorghe Falcă despre ultimele comenzi primite de Pro Arhitectura sau Cristi Varjasi s-ar interesa la Bibi despre cu cine îi va înlocui pe cei de la Tehnodomus dacă va fi reales ca primar. Nu de alta, dar așa riscăm să nu mai vedem în veci statuia aceea din Piața Catedralei.

  Așa că ne-am zis, mai bine vă întrebăm noi, stimații noștri mult mai îndoiți decât ai lor, ce întrebare i-ați pune câte unui politician dintr-ăsta local de care depinde să nu mai avem niciun veceu public în oraș. Una singură și la obiect, desigur, una din aia pe care cei care îi întreabă din oficiu nu au nici curajul, dar nici sarcina să îi întrebe.

  Începem, desigur, cu noambăr uan, omul considerat un fel de naș al Aradului, cel sosit de pe alte meleaguri să se realizeze și să se împlinească aici, pe ambele maluri ale Mureșului (Pardon!)
  Vom continua, desigur, și cu ceilalți, căcampania e deja în toi.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ce întrebare i-ați pune acum lui...Gheorghe Falcă?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Când Falca pocnește din degete în 2 zile face turul emisiunilor TV și Radio locale de ce oare? Pentru ca e tata lor… Metaforic vorbind.
   Eu l-aș întreba de ce contestă licitația proiectării maternului când a ieșit pe locul 3 la licitație.

   +41 voturi
   +1
   -1
  2. Toate aceste intrebari si multe altele aprofundate ar trebui sa i le puna anumite institutii ale statului…dar…sunt din acelasi…film.
   Am grija la exprimare pentru ca stiu de ce sunt capabili si-i mai stiu si pe concetateni care s-au cam adaptat/aclimatizat :)) unora/multora le e greu sa nu o faca, profitul n-are miros desi la cum duhneste orasul…

   +26 voturi
   +1
   -1
  3. Falcă în afarã de a te plimba și a te beși mai faci și altceva ???
   Ras :: da da da mai fac și altceva un cãcãtel mirositor!!!

   Iar tu bibilicã de ce nu plătești gunoiul la regim ???

   Ras :: pai daca am furat și pilele de la drujba lu rânjitul la ce sa plătesc gunoiul că doar nu și tu prost degeaba :)))))

   +17 voturi
   +1
   -1
  4. == INTREBARE == CE CALITATZI L AU IMPRESIONAT PE FANARIOTUL GHITZA PUSCULITZA CAND L A FACUT PE HANDRA GENERAL LA POL DE FRONTIERA ARAD ? DA SA RASPUNDA SINCER CA I OM POLITIC == IAR FIUL LUI HANDRA ZIS IONUTZ CALCA PE URME FIIND TAT LA POL DE FRONTIERA == LA FEL DE CINSTIT CA TAC SU == PE BATRAN DE CE NU L A FACUT GENERAL CA ERA NET SUPERIOR PROFESIONAL FATZA DE HANDRA? BAS CA BATRAN A INSTRUMENTAT HOTZIA DIN DOSARUL CU FABRICA DE ZAHAR ARAD PRIETENII STIU DE CE .

   +23 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.