vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei | Ce formații ați vedea cu plăcere la Arad în loc de altele?

  de E. Nola | 4 ianuarie 2019, 12:08 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  2

  (foto: redbubble.com)

  Realizând într-un final surpriza pe care ne-a făcut-o Primăria de Revelion, o surpriză atât de mare încât majoritatea celor care s-au dus în față scenei instalate înaintea biroului lui Ghiță nici nu au realizat-o la prima vedere, ce ne-am gândit noi?

  Adevărul e că la ora aceea mai nimic, ideea ne-a venit nițel mai târziu, după ce ne-am mai dezmeticit din aburelile de la „cumpăna anilor”, atunci când am înțeles că administrația lui Ghiță a mers și de această dată pe vechiul drum bătătorit al elefantului care naște un șoricel sau ceva și mai micuț, un purice acolo. În loc de pod, pasarelă, în loc de pistă de biciclete, benzi pentru sinucigași, în loc de Monumentul Marii Uniri, un grup statuar acolo din tablă.

  De stadion nu mai vorbim, nu de alta, dar încă nu e gata și sperăm să nu fie până la urmă un teren pentru labtenis.

  Văzând așadar că în loc de Goombay Dance Band a venit să cânte playback de Revelion în fața Primăriei Ernest Clinton, un tip fain de altfel, dar care nu le are nici cu Hemingway, nici cu Bill, dar cel mai puțin le are cu muzica, am zis ce ar fi ca procedura să devină un obicei, o marcă arădeană, să-i zicem: noi îți spunem cine va veni, iar tu ghicește cine a venit!

  Facebook-ul e deja plin de propuneri în acest sens, ia să vedem, dragi arădeni, ce ziceți, pe cine să aducem în loc de alții de Zilele Aradului și de Revelionul următor la Arad!

  Votați cu încredere, primele trei nu vor veni în mod sigur, restul mai vedem noi…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ce formații ați vedea cu plăcere la Arad în loc de altele?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.