Pola Zilei: Ce este covidul, manipulare sau începutul sfârșitului?

  de E. Nola | 1 august 2020, 9:42 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  3

  În timp ce numărul îmbolnăvirilor crește exponențial, lumea, inclusiv la Arad, este din ce în ce mai împărțită cu privire la realitatea și semnificațiile pandemiei.

  Există două categorii mari, prima, cea care este înspăimântată, a doua, tot înspăimântată, dar care se îmbărbătează cu ideea că pandemia este o făcătură. O făcătură a conjurației mondiale, of course, subgrupurile de aici diferențiindu-se în funcție de cum identifică cei care au conspirat să distrugă lumea prin coronavirusul inexistent: bancheri, guverne, biligetși sau șoroși.

  Încercăm acum, înaintea ceasului celui din urmă să facem ordine în aberații și coșmaruri, apelând la cititorii noștri, mult mai încoronați decât ai lor, oferindu-le și oferindu-vă câteva variante mult mai verosimile.

   

  Sondaj: Ce este covidul, manipulare sau începutul sfârșitului?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Domnule profesor, nu e corect! O fi sondajul ironic, dar măcar opțiunea unui răspuns corect ar fi trebuit lăsată: Covidul e o amenințare reală care a generat o criză. De care, așa cum se întâmplă de obicei cu crizele, unii au știut să profite. Din toate punctele de vedere: economic, mediatic, politic etc. Asta e tot!

   +6 voturi
   +1
   -1
   • Înțeleg obiecția, dar cred că în acest context cel care este convins de răspunsul corect, adică ce ați spus Dvs, va alege de aici răspunsul cel mai aberant. Și fiindcă toate sunt la marginea aberației, va alege cel care i se pare cel mai. Mie, de exemplu, cel mai mult îmi place aia cu statisticile…dar și cea cu Apocalipsa e faină…

    +3 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.