marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Ce credeți că lipsește cel mai tare Aradului?

  de E. Nola | 16 aprilie 2022, 10:27 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  3

  Recunoaștem spășiți că am căutat mult după această întrebare. Poate tocmai pentru că este la vedere, aproape o banalitate, o întrebare la care căutăm, fără să ne dăm seama, cam de multișor răspunsul. De fapt, revenim acum cu o întrebare formulată anterior.

  Mai nou a pagubă și fără speranță, din moment ce în afara celor în funcții de conducere în administrație nimeni nu crede că Aradului îi merge bine, dimpotrivă, există o părere cam generală privind faptul că pierdem teren pe zi ce trece față de marile rivale cum ar fi Timișoara, înainte de toate.

  De fapt, presa locală a și inventat o sintagmă care spune că Aradul a devenit o comună mai mare între Oradea și Timișoara, noroc că avem UTA, că altfel nu am avea cu ce să ne lăudăm.

  Până la urmă, am găsit întrebarea în febra pregătirilor pascale – în fond, poporul neortodox al orașului deja sărbătorește, iar pentru ortodocși e Duminica Floriilor –, ne-am întâlnit cu ea în fața Primăriei și a Consiliului județean, acolo unde cei pe care i-am ales să ne administreze ne urează un „Paște Fericit!”. Asta ca să nu spunem că ne trimit la păscut…

  Zis și făcut, în fond până la ciocnitul ouălor mai este, așa că v-am pus întrebarea cea mare.
  Asta este, dacă am găsi răspunsul pe bune, ne-am scoate, cum ne liniștim așa mai între noi…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ce credeți că lipsește cel mai tare Aradului?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ma scuzatz… Io crez ca Aradului ii lipsesc jurnalisti seriosi 🙂 No, amu aista sa fie baiu al mai mare! Pana una alta… Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Că io nu-mi permit sa va zic ”Menj és legeljen” cum insinuati ca ne zic altii…

   0 voturi
   +1
   -1
   • Observ ce vă permiteți și ce nu.
    E frumos…
    Eu nu insinuez nimic, îndemnul e în fața primăriei scris de mai multe ori, Dvs însă nu numai că insinuați, chiar afirmați că problema e că eu nu-s serios, dar în schimb sunt ungur.
    Poate nu ați știut, vă luminez: oi fi eu ungur, dar sunt și ortodox…și aici am fost cât se poate de serios…
    Florii Luminoase vă doresc!

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.