Pola Zilei: Ce clădiri vom oferi Universității Central Europene a lui Soros?

  de Special Arad | 11 aprilie 2017, 10:30 AM | Pola Zilei

  6

  Acum, în Săptămâna Patimilor, întrebările sunt de prisos, cu toate acestea, având în vedere marele interes manifestat de cititori, insistăm.

  Din ultima polă am tras învațămintele de rigoare, cititorii noștri îndemnându-ne să investigăm mai ales diferența dintre spital și gară la Arad, să stabilim ierarhia corectă dintre Doamna Pistru, Doamna Bibarț și Doamna Falcă, iar dacă ne mai rămâne timp să vedem ce se mai întâmplă cu gaura din bugetul nostru.

  Acum, având în vedere avalanșa declanșată, dorim să vă dați cu părerea cu privire la clădirile pe care Gheorghe Falcă, și numai el, le-ar pune la dispoziția Universității Central Europene în cazul în care cei de acolo, disperați și nenorociți, se vor muta la Arad.

  Ce clădiri importante din Arad credeți că ar trebui oferite Universității Central Europene?

  Sondaj: Ce clădiri vom oferi Universității Central Europene a lui Soros?

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Păi, vedeți, sunteți neinformat.
    Textul era în românește, urma să se traducă.
    Problema e că nu se știe în cel limbă, mai ales că prorectorul universitatii e român, dar e în Ungaria, însă e americană.
    S-ar putea ca până la urmă să fi tradus în rusă, nu de alta, dar rectorul e de origine rusă chiar daca își scrie numele Ignatieff…

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.