Pola Zilei: Ce să mai investigheze pentru voi Specialu’?

  de Special Arad | 7 aprilie 2017, 11:08 AM | Pola Zilei

  0

  Trei ani în viața unui ziar, chiar dacă e online, reprezintă perioada critică. De fapt, pragul e la doi ani, între doi și trei ani, ca la om. Dacă rezistă până atunci, dacă nu se duce de bolile copilăriei, va învăța să umble pe propriile picioare, să vorbească liber și fără teamă, iar dacă trece și de problemele adolescenței, când va trebui să învețe să asculte doar de ce-i dictează conștiința și nu cei care vor să-l învețe așa zisele reguli ale vieții, atunci va ajunge un tânăr mândru și gata să ia viața de coarne.

  Specialul are trei ani și este liber și frumos.
  E un fenomen rar în presa românească a acestor zile, de aceea propunem o polă mai deosebită, întrebându-vă cu ce credeți că ar trebui să se ocupe în următorii trei ani Specialul. Ce investigații, anchete, polemici și pamflete ar trebui să inițieze, cum ar putea servi și mai bine interesele comunității arădene pe care o reprezintă.

  Iată întrebarea:
  Ce să facă, cu ce să se ocupe, ce să investigheze Specialul în următorii trei ani?

  Sondaj: Ce să mai investigheze pentru voi Specialu'?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.