joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Ce căuta Călin Bibarț în 7 Octombrie la Budapesta?

  de E. Nola | 9 octombrie 2021, 10:18 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  Întâmplător am aflat că după ce, în 6 octombrie, adică miercuri, a onorat omagierea generalilor revoluționari executați în Cetate, primarul nostru, care a pus pe o miză greșită la alegerile din PNL, s-a deplasat joi la Budapesta.
  Imediat am căutat urmele acestei deplasări undeva pe FB sau în vreun comunicat de la Primărie, dar n-am găsit nimic. E o tăcere ciudată în cazul lui Bibi, știut fiind că numai dacă iese la colțul străzii și imediat postează un rond de seară sau ceva cu scârț-scarț până marți. Cu atât mai mult cu cât, am aflat după aprige cercetări, în mod normal nu avea de ce să se ascundă, în fond, împreună cu alții, a reprezentat România la Expoziția Mondială a Vânătorii organizată în capitala maghiară. Mai mult de atât, a primit a medalie de argint chiar de la patronul acestui eveniment, locțiitorul primului ministru din Ungaria, Semlyén Zsolt.
  Și atunci, de ce această mare tăcere, de ce acest secret, de ce nu apare nimic, nici oficial, nici neoficial, de ce nu avem poza care ni-l arată pe Bibi lângă adjunctul de prim-ministru din Ungaria în fața unui trofeu și a steagului tricolor?
  Debusolați, am încercat câteva răspunsuri.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ce căuta Călin Bibarț în 7 Octombrie la Budapesta?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.