luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Ce ați dori cel mai mult în Arad în Noul An?

  de E. Nola | 31 decembrie 2018, 10:51 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  (foto: Istvan Orosz, Crossroads)

  Nu avem cum să ne sustragem acestei obligații jurnalistice sacrosante, trebuie să vă punem și această întrebare, acum când 2018 care trece se devorează pe sine la propriu, nu doar la figurat.

  Singura noastră problemă se referă la variantele de răspuns, ele, variantele, fiind opțiunea noastră, reflectând plenar prejudecățile, limitările care ne țin în lanțuri, tocmai de aceea vă rugam să completați în comentarii toate acele variante la care noi, în prostia noastră, nu ne-am gândit sau, ca niște jurnaliști coate goale și lipsiți de avantajele unor redacții calde, primitoare, efectiv nu am dorit să le menționăm.

  Astfel nu am dorit să mai vorbim despre Monumentul Marii Uniri sau Piața Arghezi din sensul giratoriu, cele mai importante realizări ale orașului în anul care trece, nici de UTA nu pomenim, așteptăm în loc de astea cu nerăbdare anul care ne va răspunde la unele întrebări chiar și nerostite, dar cu atât mai importante.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ce ați dori cel mai mult în Arad în Noul An?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.