Pola Zilei: Ce așteptați mai tare pentru și la Arad în noul an?

  de E. Nola | 2 ianuarie 2021, 10:44 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  4

  Desigur, ne referim la așteptări de natură civică, cele personale fiind în povestea intimă a fiecărui om.

  E un obicei, o convenție de fapt, ca la începutul anului nou să ne propunem câte ceva, să ne formulăm așteptările și să le și uităm imediat după ce trec zilele mahmure și plictisitoare de la început, în fond avem treabă și nu ne permitem să visăm tot timpul.

  În orașul în care nimic nu te mai surprinde e ușor să formulezi dorințe și năzuințe, în fond cea mai mică schimbare ar fi ca o revelație combinată cu judecata cea din urmă, indiferent dacă ar fi de bine sau de rău.

  În formularea dorințelor am plecat de la cele formulate în comentarii pe parcursul întregului an de către cititorii noștri fără de care am fi exact ca administrația de acum a Aradului: plini de importanță, dar fără rost.

  Desigur, posibilitățile noastre sunt limitate: nu vă supărați dacă nu veți găsi între propuneri și dorința cea mare a Dumneavoastră.

  Formulați-o în comentarii!

  Sondaj: Ce așteptați mai tare pentru și la Arad în noul an?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.