miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Câți, cum și cine vor fi concediați din Primărie?

  de E. Nola | 3 iulie 2021, 9:43 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Pilda lui Bolojan nu mere la Arad.
  După anunțuri îndelungate și pregătiri și mai abitir, iată că propusa restructurare a aparatului administrativ al Primăriei – adică eliberarea de pe post a ceva birocrați – nu pușcă nicicum. Nici cu ideea eficientizării – oricum rămân 900 de funcționari, mai mult decât personalul unei nave de croazieră -, nici cu votul, consilierii, inclusiv cei PNL, trecând lejer peste asta.
  Astfel mărețul program bibicesc a fost blocat, chiar dacă acesta se jură că nu se lasă, merge înainte chiar dacă are în față oglinda. Una cam distorsionantă, e drept, arată ce vrea cel care se uită în ea, nu e nici măcar ca cea din povestea cu moștohoaia cea rea, dar frumoasă, și care îi zice acesteia drept în față: ești tu, ești, dar Albă ca Zăpada este și mai și.
  Nu căutați semnificații ascunse, Albă ca Zăpada nu este nici măcar Geani cea Pistru, fără să mai vorbim de alții, bărbați până la plăsele, problema e că am reușit să dăm încă o palmă, aici la Arad, acelui produs despre care am pomenit nu de mult.
  Oricum ar fi, noi vă mai întrebăm odată, ce ziceți: se va ori nu se va, ori se va de parcă nu s-ar face? Nu de alta, dar noi în continuare credem că sunteți mai decât ai lor…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Câți, cum și cine vor fi concediați din Primărie?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.