miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Care sunt cele mai mari realizări ale epocii Falcă?

  de Special Arad | 16 iunie 2018, 2:27 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  2

  Observând insistența cu care primarul și oamenii săi promovează în contratimp tot felul de mari realizări, ca răspuns la nemulțumirile din ce în ce mai intense ale arădenilor, ne-am gândit să-i sărim în ajutor, să venim cu lucruri concrete, nu doar cu promisiuni și acte ratate.
  Ca de exemplu gara, scoasă mereu ca realizare, dar care n-are nicio treabă cu primăria, fiind o investiție cu fonduri europene și centrale. Sau pasarela peste Mureș, un adevărat act ratat, bun pentru analize freudiene.
  Nemaivorbind de promisiunile cu regenerarea urbană – adică desființarea garajelor dintre blocuri – sau ultima bombă: dotarea parcului de tramvaie cu vreo douășceva de tramvaie noi și altele recondiționate. Toate aste din vreo 60 milioane de euro, în care, desigur, partea cea mai importantă sunt comisioanele.
  Să le vedem, așadar, pe cele adevărate:

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Care sunt cele mai mari realizări ale epocii Falcă?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ar trebui pusă la socoteală și puzderia de organisme, instituții, festivaluri, etc. finanțate de Primărie și CJA – forme fără fond, create cu unicul scop de a sifona banii publici – conduse de „manageri pricepuți”, singura lor calitate fiind obediența față de F.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.