vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Care este diferența dintre PSD Teleorman și PNL Arad?

  de E. Nola | 7 martie 2020, 10:56 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  3

  Având în vedere ultimele evoluții și noutăți, ne-am permis această întrebare.

  Dincolo de faptul știut că asemănător partidului unic refăcut pe vremea lui Dragnea în Teleorman, PNL Arad este în toate, în cele ce mâine vor râde la soare, ultimele evenimente dovedesc cu prisosință că partidul patronat la Arad de Gheorghe Falcă a depășit de mult această fază incipientă, modelul de pe acum fiind al Marelui Cârmaci.

  Un șef al tineretului liberal acuzat de camătă și comportament de mafiot, nemaivorbind de arădenii care dacă vor ceva de la Primărie – recte toaletarea copacilor din jurul blocurilor – trebuie să se adreseze organizației locale PNL, toate acestea ilustrează noua evoluție.

  Desigur, nu ne iluzionăm cu ideea că PNL-ul arădean, oltuit din PSD-PD-PDL mai are ceva cu ideile liberale, cele bazate pe libertăți și dialog, dimpotrivă, credem noi că se încadrează din ce în ce mai mult în rândul partidelor unice care au ca scop asigurarea puterii unui singur om.

  Dar, pentru că sunteți, ca de obicei, mult mai ca și ai lor, vă adresăm și Dumneavoastră, stimații noștri cititori, această neliniștitoare întrebare.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Care este diferența dintre PSD Teleorman și PNL Arad?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Aia din Teleorman sunt munteni…Al nostru e oltean da-l dracului de panarama. Dracnia a pus 2 tarfe aproape de el…Al nostru a pus minstru de interne , sef la ANAF, presedinte de consiliu, secretar de stat la transporturi mult mai agramati si fara folos. Dracnia e din Teleorman….al nostru nici macar miros de aradean nu are. Sa continui?

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.