Pola Zilei: Care este cel mai enervant lucru pe care îl întâlnești în traficul arădean?

  de Mihai Todoca | 28 aprilie 2019, 11:54 AM | Pola Zilei | Topic special

  0

  Circulația în municipiul nostru, spun mulți, este dezastruoasă. Noi nu credem asta, având în vedere că am ratat la mustață titlul de Capitală Culturală Europeană, bașca și cea de Capitală Verde, iar Trump a început să își trimită tot felul de experți și asistenți să ia notițe cum s-a ajuns ca Aradul să fie cel mai Smart City dintre City-uri, cum de s-a reușit ca imobilelor istorice de pe centru să li se aplice o patină a timpului atât de reală… și ce îl interesează cel mai mult: sistemul smart de protecție a drumurilor, șoferilor, mașinilor și pietonilor prin „sistemul 3D de prezentare a gropilor”. Pentru a veni în ajutorul fraților de peste ocean care ne-au potcovit cu un sistem anti rachetă care îl mai bagă în ceață pe „unii” politiceni din când în când, ne-am gândit să le prezentăm câteva idei celor de la Men in Black „bazate” pe răutăcioșii care au mai rămas în Arad și care și-au exprimat anumite doleanțe cu privire la traficul arădean (eh, ce să mai zicem? „Niște coate goale dom’le, niște mațe fripte, neaveniți, moftangii”):

   

  Sondaj: Cel mai enervant lucru pe care îl întâlnești în traficul arădean este…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.