miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Când și cum se va termina războiul din Ucraina?

  de E. Nola | 14 ianuarie 2023, 10:59 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  3

  (foto: ДСНС України / Serviciul de Urgență al Ucrainei, Facebook)

  Mai precis operațiunea militară specială, ca să înțeleagă și Vladimir Vladimirovici.

  Și care a început aproape de un an și nu sunt semne și semnale că s-ar termina cât de curând. Iar de atunci, foarte aproape de noi, mor oameni, militari tineri de ambele părți, tineri care, în mod cert, nu și-au imaginat viața astfel, și atunci încă nu am vorbit de milioanele de ucraineni forțați să plece din țară și de civilii, ucraineni de asemenea, bărbați și femei, tineri și bătrâni, nemaivorbind de copii, care mor în urma bombelor și rachetelor care lovesc localitățile din Ucraina.

  Indiferent cum am gândi, cu cine am ține, războiul este ceva crunt și condamnabil, nu există rațiune umană care să-l justifice din partea agresorului.

  Având toate acestea în vedere, inclusiv efectele care se simt și se văd și de cei care nu sunt implicați direct, vă întrebăm, ai noștri, mult mai pacifiști decât ai lor, acum la început de an, cum credeți, cum vedeți, când și cum se va termina oroarea de lângă noi?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Când și cum se va termina războiul din Ucraina?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. se va termina si razbelul asta acusica. Cand se carabanesc „salvatorii NATO-OTAN” din Romanika. Cand Romanika nu va mai aloca mai multi bani/zi refugiatilor decat propriilor persoane cu lipsuri. Cand fabricantii de armament din USA isi fac plinul precum Pfizer si Astra. Cand sclerozatul de Biden o fi istorie. Atunci se va termina. Zelenski o fi din nou gay rujat pa toace. Pretul energiei/combustibilului va reveni la cote rezonabile, mutu din deal o sa fie maxim la ski pa Parang, IAR NOI O SA TRAIM IN LINISTE SI PACE PANA LA ADANCI BATRANETI. Am zâs

   --1 voturi
   +1
   -1
  2. În acest moment războiul nostru nu este cu V Puțin și cu Rusia ci cu BEhamer și cu austria ( cu a mic așa ca ei ) . Acum Rusia nu ne da motive să o consideram dușman doar pt ca este dușmanul unui stat care nu este prietenul nostru ci este prietenul UE din care facem și noi parte. UE care ne umilește. Ar trebui să ne regândit prioritățile și nevoile .

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.