miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola de Vacanță: Unde este cel mai bine să faci vacanța ca arădean?

  de E. Nola | 26 august 2023, 9:48 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  Sezonul e pe sfârșite, dar FB-ul e plin de imagini și postări cu arădeni în vacanță în cele mai exotice locații.

  Nu prea vedem postări de pe ștrand sau alte asemenea locații arădene, chiar dacă acum, de Zilele Aradului, lucrurile s-au mai accelerat. La Bidi era zarvă, prin cartiere de asemenea, Dani Dascălu își roade, probabil, unghiile, că el tocmai acum trebuie să fie pe litoralul grecesc.

  Având toate acestea în vedere și luând în considerare și faptul că încă câteva zile și e septembrie, îi întrebăm pe ai noștri, mult mai turistici decât ai lor, unde se văd, unde ar dori la anul să își petreacă zilele astea toride de august și început de septembrie. Nu de alta, dar acum au văzut, s-au lămurit, au putut constata, cei mai mulți indirect, condițiile de pe litoralul românesc și cele de pe cel grecesc, italian, croat, asta ca să nu mai vorbim de cel albanez, o țintă mai nouă, dar din ce în ce mai populară și printre arădeni.

  Subliniem încă odată că e vorba de alegeri în lipsă de ceva mai bun și în funcție de veniturile medii ale românului, mediu și el, în vacanță. Normal, nu îi întrebăm pe oamenii de afaceri, pe politicieni, parlamentari și europarlamentari, în fond ei se duc unde vor și unde îi duce mintea, banii nefiind pentru ei o problemă.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Unde este cel mai bine să faci vacanța ca arădean?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Aradul nostru se afla la o distanta aproximativ egala de Marea Neagra și de Marea Egee, dar la ultima parca surprizele neplăcute sunt mai puține și nu costă niciun șfanț în plus față de cea Neagră. Ca sa nu mai vorbim de Marea Adriatica, cea mai apropiată de noi. În plus avantajul e ca urcam pe autostrada în Arad și coboram de pe autostrada la Adriatica. Iar dacă faci rezervarea din timp ai șanse mari sa găsești tarife decente, nu mai mari decât la Marea Neagra.

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.