Pola de An Nou: Ce vă doriți cel mai mult pentru Arad și arădeni în Noul An?

  de E. Nola | 1 January 2022, 11:53 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Si pentru că e și sâmbătă și prima zi a anului, nu avem altă alegere decât să vă punem această întrebare.
  Desigur, nu foarte serios, că nu e bine nici pentru atmosfera de după Revelion, nici pentru spiritul polei (poll) noastre atât de hulite de cei care fac asociații atât cât îi duce mintea.
  Și pentru că noi o ținem una și bună, adică cum spunea un vestit umorist: noi nu luăm în râs umorul, chiar vă întrebăm la modul serios. Chiar dacă aveți ori n-aveți simțul umorului, ori țineți prea mult la el ca să nu-l aveți.
  Pornim așadar de la ideea foarte serioasă că Aradul nu mai e ce a fost și nici ce ar putea să fie. E trist, dar adevărat, numai că fără umor e și mai greu. Ceea ce nu înseamnă că nu se poate. Se poate, dar, poate, nu are rost.
  Având în vedere întrebarea, vă oferim mai multe posibilități de răspuns decât cele șapte obișnuite, exact atâtea câte luni are una an. Adică în mod normal, nu și în practica administrației arădene.
  Deci, ia să le vedem:

  Sondaj: Ce vă doriți cel mai mult pentru Arad și arădeni în Noul An?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.