PNL susține investițiile și reforma corectă a instituțiilor publice

  de - | 15 aprilie 2021, 7:49 PM | Comunicate contra cost

  0

  Bugetul s-a aflat în ultimele zile în dezbatere internă în cadrul PNL Arad, împreună cu consilierii locali. „În urma dezbaterilor interne, au fost formulate mai multe amendamente la bugetul Aradului, prin care au fost suplimentate fondurile care pregătesc investiții importante, cele destinate educației, culturii și reparațiilor de străzi. În schimb, au fost diminuate cheltuielile de personal într-o manieră mai echilibrată. Noi credem că administrația trebuie să funcționeze eficient și în favoarea cetățenilor, să producem dezvoltare prin tot ceea ce facem, să oferim servicii de calitate, cu un minim de cheltuieli. PNL susține investițiile și reforma corectă a instituțiilor publice, acesta a fost sensul dezbaterilor din ultimele zile. Cred că trebuie să transmitem mai clar și mai eficient ce dorim să facem în administrație, pentru că parteneriatul și încrederea cetățenilor sunt esențiale în orice proiect de dezvoltare”, a declarat Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad, la finalul ședinței Biroului Politic Municipal Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.