PNL și PDL au avut o nouă întâlnire premergătoare fuziunii

  de - | 11 July 2014, 11:34 AM | Inutile

  0

  Conducerile organizațiilor județene ale PNL și PDL s-au reunit, joi, pentru a armoniza și pentru a discuta despre evenimentele premergătoare fuziunii. Întâlnirea a avut loc la sediul PDL Arad, cele două delegații fiind conduse de către președinții Gheorghe Falcă și Ioan Cristina.

  Una dintre cele mai importante decizii luate în cadrul discuțiilor a fost ca cele două organizații să meargă împreună la congresul fuziunii ce va avea loc în data de 26 iulie, iar delegația va cuprine aproximativ 50 de membri.

  Totodată, după discuțiile de joi, s-a luat decizia ca la evenimentele ce vor avea loc în județul Arad la finalul acestei săptămâni membri importanți ai ambelor organizații să participe împreună. Astfel, la evenimentele precum „Festivalul părădăicilor” de la Macea, Zilele Zimandului Nou, Zilele satelor Zerind și Iermata, „Întâlnirea codrenlor” de la Groșeni (comuna Archiș) sau la „Nedeia Țării Hălmagiului” de la Hălmagiu, vor fi prezente echipe formate din membri ai ambelor partide.

  Totodată, s-a luat decizia ca săptămâna viitoare să aibă loc o altă întâlnire, la care să fie prezente conducerile celor două birouri județene.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.