PNL s-a hotărât! Va negocia oficial cu PSD pentru formarea Guvernului

  de Dan Lazăr | 8 November 2021, 10:59 PM | Naţional | Politikos

  0

  Conducerea PNL a votat, luni, în şedinţa Biroului Politic Naţional, începerea oficială a negocierilor cu PSD pentru formarea Guvernului, liberalii dorind ca până la 1 decembrie Executivul să fie învestit, au precizat surse din PNL pentru News.ro. 49 de lideri din BPN au votat în favoarea guvernării alături de social-democraţi, şi doar 22 s-au împotrivit.

  În şedinţa PNL, 22 de voturi au fost împotriva unui Guvern PNL-PSD. Printre  cei care s-au opus au fost Dan Motreanu, Cristian Băcanu, Ciprian Ciucu, Monica Anisie, Ludovic Orban, Antonel Tănase.

  Majoritatea reprezentanţilor filialelor, 49 la număr, a votat însă o guvernare PNL-PSD, cu o învestire cât mai rapidă a Executivului, până la 1 decembrie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.