miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  PNL Lipova are un președinte interimar

  de - | 9 aprilie 2022, 1:25 PM | Comunicate contra cost

  0

  Într-o atmosferă destinsă și cu o organizare elegantă, PNL Lipova și-a ales noua structură de conducere. În fruntea organizației a fost desemnată Cristina Denisa Ciorogar, interimar dar cu mari șanse de a ajunge cu funcții depline.

  Mulțumesc colegilor și domnului președinte Gheorghe Falcă pentru încrederea acordată. Vom lucra în echipă pentru un proiect care să ducă la dezvoltarea orașului Lipova dar și a întregii zone. Cetățenii așteaptă o administrație eficientă și o dezvoltare în ritm mai rapid. Mizez pe parteneriatul cu Consiliul Județean Arad și președintele Iustin Cionca, precum și pe sprijinul acelora care au reprezentat PNL Lipova în ultima perioadă, și aici mă refer în special la Cristian Sălăsan, căruia îi mulțumesc pentru activitatea sa”, a declarat Cristina Ciorogar.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.