joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  PNL Arad: Ziua Copilului, sărbătorită în Grădiște și Sânicolau (P)

  de - | 1 iunie 2023, 5:26 PM | Comunicate contra cost

  0

  Jocuri, baloane, distracție, multe activități, veselie și oameni cu mult suflet: acestea au fost surprizele oferite copiilor de organizațiile PNL din Grădiște și Sânicolau. Miercuri, în cartierul Grădiște copiii au fost întâmpinați cu foarte multe activități, mascote, baloane, culori și costume. Cei mici au gustat din plin aceste surprize, alături de părinții lor, oferite de echipa PNL din cartier, Nicu Bundea, Lenuța Borlea, Dana Ardelean, Mariana Tipei și Florin Ciubotariu.

  Și copiii din Sânicolau au avut parte de surprize foarte plăcute, jocuri și activități pentru toată familia, organizate de Peti Barb și Nicoleta Pîrv: baloane colorate, plimbare cu trenulețul, muzică și un loc în care toată comunitatea a putut sărbători împreună!

  Evenimentele oferite celor mici au beneficiat de sprijinul PNL, al deputatului Sergiu Bîlcea și al OFL Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.