PNL Arad: „Oraşul Chişineu-Criş colectează selectiv!”

  de - | 27 July 2021, 6:16 PM | Comunicate contra cost

  0

  Consilierul judeţean Florin Tripon alături de primarul Flavius Chereji au vizitat investiţia realizată de către Primăria oraşului Chişineu-Criş în vederea colectării selective. Valoarea proiectului se ridică la 130.000 de lei fără TVA şi în acest sens au fost achiziţionate 36 de containere modulare.

  „Chişineul-Criş este primul oraş din judeţul Arad care a investit în infrastrucura necesară colectării selective în mediul urban, în zona de blocuri. Colectarea selectivă este importantă într-o comunitate deoarece prin această modalitate protejăm mediul înconjurător şi reducem gradul de poluare. Felicit pe această cale administraţia liberală a oraşului Chişineu-Criş, în frunte cu domnul primar Flavius Chereji, şi sunt sigur că în perioada următoare vom avea parte de investiţii asemănătoare şi în alte comunităţi de pe raza judeţului Arad”, a declarat Florin Tripon, consilier judeţean.

  „Ne bucură faptul că investiţia realizată de către Primăria oraşului Chişineu-Criş este apreciată de către cetăţeni. Urmează să derulăm în perioada următoare campanii de conştientizare cu privire la importanţa colectării selective. Adresez pe această cale cetăţenilor rugămintea să colecteze selectiv pentru a păstra un mediu înconjurător sănătos”, a transmis primarul Flavius Chereji.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.