PNL Arad: „Investițiile Aradului în sănătate trebuie să crească!”

  de - | 26 May 2022, 2:41 PM | Comunicate contra cost

  0

  Blocul operator nou al secției de urologie care funcționează în fostul spital municipal a primit aviz de funcționare. Deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad, a participat la o conferință de presă alături de Iustin Cionca, președintele Consiliu Județean Arad, Lazăr Faur, viceprimarul Aradului, conducerea DSP și a Spitalului Județean și medici. Sergiu Bîlcea a apreciat investiția realizată de Primărie și parteneriatul dintre Consiliul Județean și administrația locală, care trebuie consolidat.

   „Consiliul Județean trebuie felicitat pentru că își asumă sistemul de sănătate, este unul dintre puținele consilii județene din țară care gestionează singur spitalele. Noi, conducerea PNL, am susținut odată cu trecerea clădirilor fostului spital municipal un protocol prin care Primăria Arad participă cu 20 de milioane de lei la investițiile din sănătate anul acesta. Aproximativ 70% din pacienți sunt din municipiu, cred că este corect ca administrația municipală să aloce fonduri și să participe la modernizarea serviciilor de sănătate, așa cum arată investiția de aici. Cred că de anul viitor investițiile Aradului în sănătate trebuie să crească, este un domeniu prioritar care trebuie susținut”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.